Financial lease

Auto-Wens biedt verschillende mogelijkheden om een auto te kopen met financial lease. Hieronder lees je meer over de voordelen van financial lease en hoe Auto-Wens jou hierbij kan helpen.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van leasen waarbij je als ondernemer de auto financiert en deze na afloop van de leaseperiode jouw eigendom wordt. Dit betekent dat je gedurende de leaseperiode maandelijks een vast bedrag betaalt aan de leasemaatschappij voor het gebruik van de auto. Na afloop van de leaseperiode heb je de mogelijkheid om de auto voor een vooraf bepaalde prijs over te nemen.

Wat zijn de voordelen van financial lease?

Financial lease biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Zo hoef je niet in één keer een grote investering te doen om een auto aan te schaffen, maar betaal je maandelijks een vast bedrag. Hierdoor blijft je cashflow op peil en heb je meer financiële ruimte om te investeren in andere zaken.
Daarnaast zijn de maandelijkse kosten van financial lease fiscaal aftrekbaar, waardoor je als ondernemer profiteert van belastingvoordeel. Ook heb je bij Auto-Wens de mogelijkheid om de auto aan te passen aan jouw specifieke wensen en eisen, zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een achteruitrijcamera.

Hoe kan Auto-Wens jou helpen bij financial lease?

Bij Auto-Wens bieden we een ruim assortiment aan auto’s die je met financial lease kunt kopen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste auto die past bij jouw wensen en behoeften. Ook adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van financial lease en denken wij met je mee over de meest passende financieringsvorm voor jouw situatie.
Kortom, als je op zoek bent naar een flexibele manier om een auto te kopen en daarbij profiteert van belastingvoordeel, dan is financial lease zeker het overwegen waard. Auto-Wens helpt je graag bij het vinden van de juiste auto en financieringsvorm, zodat jij snel en zorgeloos de weg op kunt.

Daarom kies je Auto Wens